Update 40/24 Roemeens

Miercuri, 2 octombrie, camionul pe care urma să îl încărcăm cu destinația Marghita a sosit la o oră favorabilă. Am început imediat după prânz și am terminat la timp. Toate lucrările de colectare au mers și ele bine, așa că toți s-au dus acasă mulțumiți. Încă o zi frumoasă și plină de sens în spatele nostru.

Iată link-ul către câteva fotografii.


Joszi din Tîrgu Mures a transmis un reportaj frumos despre perioada estivala. Activități grozave din care și copiii învață și câștigă experiențe diferite.

Iată linkul către raportul detaliat.

Am primit un alt reportaj foto cu activitatile saptamanale normale din Tirgu Mures. Există și un videoclip realizat în timpul taberei de vară din Praid, pe care merită să dai clic. Sper din tot sufletul ca vremea sa ramana frumoasa in Romania pentru o vreme. Toamna și iarna sunt foarte dificile pentru mulți oameni.

Aici este linkul către fotografii.



Henk Muller a fost din nou ocupat, a adus lucruri în zona inundabilă de lângă Galați. Mai mult, programe pentru copii, renovarea caselor etc.

Aici este linkul către fotografii.

Csaba din Breaza s-a dus la fermă să strângă cartofi și legume și a trimis fotografiile necesare. Jörg Breddermann a adus și o altă remorcă plină cu cartofi și legume în Ucraina. Mai multe case din zona Marghita primesc regulat aceste produse.

Aici este linkul către fotografii.

Pâinea se coace în diverse locuri din făină de la fermă de ceva vreme. Funcționează foarte bine și, desigur, este grozav că acest lucru este posibil. Imola a trimis fotografii cu el.

Aici este linkul către fotografii.

Imola a avut o altă activitate pentru doamnele mai în vârstă din Breaza. O intalnire cu si mai multe doamne din alte sate din Suseni, langa Reghin. Arata bine, e important sa intalnesti din cand in cand si alti oameni.

Iată link-ul către fotografiile acestui eveniment.

Marin și Eniko de la Band au gătit din nou pentru copii și o serie de bătrâni. A început și construcția unei case. Acesta înlocuiește o ruină în care o văduvă locuiește cu copiii ei. Soțul ei a murit recent mult prea tânăr și acum ea este singură.

Aici este linkul către fotografii.

Viorel și Elena au făcut din nou tot posibilul pentru oamenii din zona lor, inclusiv
aducând mâncare la Haranglab. Au fost din nou activități în școală și nici cei fără adăpost din adăpostul Târgu Mureș nu au fost uitați.

Aici este linkul către fotografii.



Reghina din Ticau continua si ar vrea sa faca mult mai mult, dar posibilitatile sunt limite.

Aici este linkul către fotografii.

Pregătirile pentru promoția pachetului de Crăciun au început din nou. Le vom face joi 7 noiembrie și vineri 8 noiembrie. De data aceasta, numărul țintă este de 5.000. Vă rugăm să veniți și să ne ajutați să facem bagajele, altfel nu va funcționa. Rob trimite un alt e-mail cu invitația de a participa la această slujbă frumoasă și importantă.

Miercurea viitoare vom incarca pentru Breaza. Sper și la slujbe de colectare, în special la alimente. Cererea este în prezent mai mare decât oferta.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekly update 7/24

Weekly update 14/24

Weekly update 8/23