Weekbericht 28/24 Roemeens

Miercurea trecută am putut încărca o remorcă cu materiale valoroase de ajutor pentru depozitul din Breaza. Camionul a sosit mai târziu decât se prevedea, dar datorită desfășurării flexibile a unui număr de voluntari ai noștri, a funcționat în continuare. Mai erau câteva locuri de muncă, una peste alta a fost o zi bine petrecută.

Iată link-ul către fotografii.





În România rămâne (prea) cald, termometrul ajunge uneori la 40 de grade. Acest lucru este mult prea mare pentru oameni și animale și, de asemenea, nu este bun pentru culturile de pe pământ. Din păcate, o schimbare a vremii nu este încă în vedere. 

Csaba și un prieten au mers din nou să ridice cartofi și legume din Marghita, iar cei care își primesc proviziile de la depozitul din Breaza sunt foarte încântați de asta.

Iată link-ul către fotografii.

Marin de la Band a început din nou să construiască o casă, e grozav că toate acestea sunt posibile. Programul alimentar este, de asemenea, un succes răsunător. De asemenea, a distribuit imediat contactelor lor cartofii și legumele din Marghtia.

Aici este linkul către fotografii.

Getz a trimis o serie întreagă de fotografii cu copii care se bucură de o tabără de vară. E plăcut să vezi că așa este, ce diferență față de perioada inițială a activităților noastre în acest sat.

Aici este linkul către fotografii.

Toth Attila din Peris ne-a trimis o actualizare a activităților sale, care sunt pur și simplu multe. Este o muncă semnificativă pentru mulți oameni din jurul lui.

Aici este linkul către fotografii.


Zona de lucru a lui Henk Muller este extinsă, iar rețeaua lui este, de asemenea, mare. De data asta din nou multe fotografii cu explicații despre activitățile sale. Aduce viețile acestor oameni puțin mai aproape de noi. E bine de știut și de nu uitat.

Aici este linkul către fotografii.




Și Viorel și Elena au fost din nou ocupați, bine că totul merge așa.

Aici este linkul către fotografii.

În ultimul moment, Târgu Mureșul Joszi a trimis și o serie întreagă de fotografii. Realizarea și distribuirea alimentelor, copii la baie, tunsoare și o ieșire cu un număr de copii. Loc de muncă bun.

Aici este linkul către fotografii.


Luni, Nico Groot de la Warmenhuizen și scriitorul acestui blog vor pleca în România. Mai întâi îl vizităm pe Attila și echipa lui la fermă, iar apoi din Breaza o serie de alte locuri. Vremea caldă nu a fost inclusă în planificare, vom face tot posibilul.

Anul acesta vom organiza grătarul nostru anual la Schagerbrug sâmbătă după-amiaza, 3 august. Putem conta din nou pe ospitalitatea familiei Ligthart. Carnea vine din nou de la măcelarul de top Klaver, Patricia se asigură că acest lucru iese bine. Unul dintre frații lui Geeske deține grătarul pe care îl putem folosi și el vine ca bucătar anul acesta.

Este bine ca voluntarii, voluntarii „chemați” și simpatizanții să se întâlnească în acest mod informal. Nu ezitați și înscrieți-vă, puteți face acest lucru prin e-mail la info@stichtingpromotie.nl sau sunați la secretarul nostru Rob Booden 0624266248. Vom face să fie o (după)amiază distractivă!

Vor fi locuri de muncă de ridicare miercurea viitoare, voi trimite un mesaj despre asta în aplicația de grup.

Următoarea actualizare a acestui blog va avea loc pe 28 iulie 2024.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekly update 7/24

Weekly update 14/24

Weekly update 8/23