Weekly update 26/24 Roemeens

Nu am încărcat un camion săptămâna trecută, stocul nostru nu a fost suficient de variat pentru a pune împreună o încărcătură semnificativă. Din fericire, acest lucru s-a schimbat de miercurea trecută, astfel încât să putem încărca din nou miercurea viitoare.

În România este incomod de cald, nu căldură uscată, dar cu multă umiditate în aer. Peste treizeci de grade pur și simplu nu este plăcut să funcționeze corect. Există și dușuri regulate.

Combinele rulează din nou la ferma din România, a început recolta de rapiță și mă aștept ca grâul să nu mai fie pe câmp pentru mult timp. Din păcate, ploaia care cade regulat îngreunează recoltarea.

Aici este linkul către fotografii.



În satul din apropiere, Getz, se sărbătorește sfârșitul anului școlar. Apoi mai ales cea a îngrijirii după școală și tot ce „atârnă” în jurul ei. Mă bucur să văd această evoluție de-a lungul anilor.

Aici este linkul către fotografii.

Ultimul camion pe care l-am încărcat a fost întârziat din cauza unor perturbări în traficul trenurilor. Va fi la Breaza săptămâna viitoare. A fost ocupat acolo, Imola a trimis fotografii cu distribuirea mărfurilor. Csaba din Breaza a ridicat vinerea trecută un lot de cartofi și legume de la ferma din Marghita.

Aici este linkul către fotografii.

Marin de la Band l-a întrebat pe Maarten la începutul săptămânii, pot construi o casă pentru un bărbat singur care și-a pierdut casa într-o inundație în urmă cu trei ani? De atunci a trăit într-un fel de groapă în munte. Am putut să furnizăm acest lucru, construcția a început imediat lângă gardul cimitirului. Bărbatul este foarte fericit și este promovat imediat într-un fel de îngrijitor al cimitirului.

Marin a folosit un autobuz împrumutat pentru a ridica sâmbătă niște cartofi și legume de la Breaza, împreună cu niște fursecuri. A început imediat să facă 120 de pachete din asta pentru cei mai săraci oameni din Band. Când am întrebat la telefon dacă oamenii ar putea folosi acest lucru, răspunsul lui a fost un da răsunător, cred că chiar a crezut că este o întrebare puțin proastă. Este foarte fericit că îl ajutăm să facă ceva progrese în Band.

Aici este linkul către fotografii.

Henk Muller relatează și despre toate bunurile care ajung în Breaza și transmite
mesaje entuziaste despre distribuția în tot felul de cartiere în care locuiesc oamenii sărăciți.

Aici este linkul către fotografii.

Reghina din Ticau a primit si legume si cartofi de la Marghita si a reusit sa faca fericita multor oameni.

Aici este linkul către fotografii.

Taberele de copii sunt și ele în plină desfășurare, Ronald Wolthuis a trimis un filmuleț cu acesta.

Iată link-ul către acest video frumos

Viorel si Elena de la Deaj au facut si ei multe, sunt si ei multumiti de ce iau de la depoul Csaba si Imola din Breaza.

Aici este linkul către fotografii.

Joszi din Tirgu Mures a avut si el o saptamana plina si a facut multe, chiar si o tabara de vara.

Aici este linkul către fotografii.

Așa că miercuri vom încărca un alt camion pentru Breaza. Există o serie de locuri de muncă de colectare


Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekly update 7/24

Weekly update 14/24

Weekly update 8/23