Weekly update 23,24/24 Roemeens

Nu este ușor să rezumați pe scurt și concis toate activitățile de două săptămâni ale Sf. Promovare. Totuși, o să încerc.

Au fost încărcate trei remorci, ducând anul acesta totalul, inclusiv transporturile prin St. Caritas, la 26 anul acesta. Putem spune cu siguranță că calitatea proviziilor de ajutor a fost peste medie, mâncarea a fost o parte importantă a acesteia.

Din ce în ce mai multe produse devin disponibile de la ferma din Marghita și sunt folosite pentru ajutor alimentar. Pe lângă România, de exemplu, o remorcă a fost încărcată din nou în săptămâna trecută cu destinația Ucraina. Desigur, este grozav că acest lucru poate fi posibil. Oamenii de acolo sunt foarte mulțumiți de el și contactele noastre sunt ocupate cu distribuția.



Este deja vremea recoltei la fermă, Attila și echipa lui sunt ocupați. Attila, Ference și Renata au trebuit, de asemenea, să investească mult timp într-un curs de perfecționare, inclusiv un examen pentru permisul de pulverizare.

Joi, 20 iunie, a venit să descarce în Marghita un alt camion, pe care îl încărcăm în Broek op Langedijk. Lucruri foarte frumoase de distribuit, inclusiv de la PLMA.

Aici este linkul către fotografii.

În aceeași joi, domnul Bredderman a venit să încarce, la fel ca ultima dată când a descărcat provizii de ajutor din Germania la proiectul său din Ucraina. Cu remorca goală a mers apoi la Marghita pentru a încărca în fermă pentru același proiect în Ucraina. Așteptăm un raport despre asta.

Iată link-ul către fotografii cu transportul către Ucraina.

Reghinei din Ticau i s-a oferit si posibilitatea de a distribui din nou marfa, lucru de care profita cu recunostinta. Asta nu va elimina foamea din lume, dar va elimina foamea din Ticau.

Aici este linkul către fotografii.

După cum se știe, Csaba și Imola primesc multe bunuri de distribuit. Aria sa de
distributie este mare si ajunge bine. Pe lângă mărfurile de la Broek op Langedijk, pâinea este coaptă din făină de la fermă și din legume și cartofi tot de la fermă.

Aici este linkul către fotografii.

Joi, 20 iunie, a venit să descarce acolo și un camion de la Broek op Langedijk cu obiecte foarte valoroase. Distribuția acestuia se va face, de asemenea, rapid. De fapt, este puțin prea cald în România.

În urmă cu câteva săptămâni au ieșit cu o serie de bătrâni din Breaza. Csaba cu autobuzul plin și Imola cu mașina plină. S-au distrat foarte mult, acest lucru este important pentru toată lumea, dar este foarte important pentru persoanele în vârstă care sunt adesea singure.

Linkul către reportajul de pe blogul lui Imola.

Marin și Eniko de la Band își continuă munca, proiectul de masă este și rămâne important. Din fotografii parcă e ceva mai liniștit și copiii primesc imediat o porție de educație. E plăcut de văzut, continuă și renovarea caselor.

Aici este linkul către fotografii.

Același lucru este valabil și pentru Viorel și Elena de la Deaj. Cu pași mici lucrurile se îmbunătățesc acolo, este o chestiune de răbdare. Desigur, a ajutat enorm oamenii implicați.

Aici este linkul către fotografii.



Henk Muller continuă și continuă, are o rețea foarte extinsă acolo și cred că i-ar plăcea să-i ajute pe toți. Face ceea ce i se potrivește și i se potrivește.

Aici este linkul către fotografii.

Joszi din Tirgu Mures a trimis si o serie de fotografii.

Aici este linkul către fotografii.

Deocamdată o voi lăsa pe asta. Stocul nostru s-a micșorat considerabil, săptămâna viitoare vom sări peste încărcarea unui camion. Mai sunt și alte activități miercuri.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekly update 7/24

Weekly update 14/24

Weekly update 8/23