Weekly update 23/24 Roemeens

Marți dimineața, 4 iunie, remorca pe care am încărcat-o cu produse care aveau nevoie de răcire vineri, 31 mai, a fost descărcată la Breaza. Distribuția trebuia să aibă loc în aceeași zi, o provocare considerabilă care a fost realizată foarte bine. Reacțiile au variat de la uimitor, incredibil și alte superlative ale acestui lucru. Marin în Band, de exemplu, a făcut și a distribuit imediat 140 de pachete.

Una peste alta o promovare foarte frumoasa, Csaba si Imola au aranjat bine distributia cu 15 dintre contactele lor. Ei, la rândul lor, s-au ocupat de distribuția cu granulație fină și atât de mulți oameni s-au putut bucura de ea.

Aici este linkul către fotografii.

Am putut ridica mărfurile în aceeași marți, astfel încât stocul să fie bine aprovizionat. Miercuri, 5 iunie, am putut încărca mărfurile rămase din depozitul frigorific de la Spanjaardsdam. Această marfă frumoasă a mers cu o remorcă frigorifică la Botoșani, unde a fost descărcată de Cristi și echipa sa sâmbătă dimineața, 8 iunie. Și acolo au trecut de la o surpriză la alta, totul a fost împărțit în aceeași zi. În mare, la fel ca în Breaza. Cristi a spus că calitatea produselor răcite a fost absolut de top și 100% utilizabilă, fără nicio urmă de deteriorare vizibilă. Bravo, toate produsele de răcire au ajuns bine!

Aici este linkul către fotografiile de la încărcare.

Iata link-ul catre fotografii cu descarcarea din Botosani.

Am putut ridica din nou marfa joi, un motiv suplimentar pentru care vom încărca două remorci săptămâna viitoare.

Marin și Eniko de la Band nu s-au plictisit, au făcut multă mâncare, au distribuit rechizitele PLMA, au renovat o casă, treabă bună. Marin a fost nevoit să meargă la spital cu un băiețel, leșina cu simptome de deshidratare. Din fericire, s-a terminat cu bine.

Aici este linkul către fotografii.

Reghina din Ticau a primit un transport de la ferma Marghita si a inceput imediat sa o distribuie.

Aici este linkul către fotografii.

Și Viorel și Elena de la Deaj au muncit din nou, rezultatul este întotdeauna
frumos pentru a vedea. Autobuzul Volkswagen se apropia cu adevărat de sfârșit și a fost înlocuit cu un autobuz Mercedes construit în 2014. La acest lucru a putut contribui și Sf. Promoție datorită sponsorilor.

Aici este linkul către fotografii.

Joszi din Tîrgu Mures si-a trimis din nou contributia saptamanala.

Aici este linkul către fotografii.

Însuși Jan Pilkes de la fundația Caritas din de Rijp se afla într-un transport către Ucraina. E bine că Jan continuă această muncă atât de tenac. Datorită unui sponsor, am putut pune la dispoziție un generator pentru un spital. Nevoie disperată, Putin vrea să perturbe totul și are în mod regulat să arunce bombe în centrale electrice. Un spital fără energie poate face puțin. Nimeni nu știe când se va termina această mizerie. La fel cum motivul este de neînțeles.

Aici este linkul către fotografii.

Henk Muller de la Band și-a suflecat din nou mânecile. Vezi albumul foto cu explicații.

Aici este linkul către fotografii.


Așa că miercurea viitoare vom încărca două remorci. Unul merge la Breaza iar celălalt la Marghita. Ambele remorci merg în tren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekly update 7/24

Weekly update 14/24

Weekly update 8/23