Weekly update 22/24 Roemeens

Expediția noastră, din 29 mai la RAI, pentru a strânge o cantitate uriașă de alimente după târgul PLMA, a decurs foarte bine. Ore de cumpărături gratuite pentru o cauză bună în această clădire enormă, este o experiență specială să experimentezi așa ceva. Joi și vineri sortați totul și sortați după produse care trebuie răcite și care nu. Vineri putea fi încărcată și prima remorcă frigorifică, care se afla la sfârșitul după-amiezii spre Breaza în România.
Miercurea viitoare vom incarca a doua remorca frigorifica, care va merge la Botosani. Produsele neperisabile vor fi ulterior împărțite pe diverse transporturi către România.
Câteva numere:

Miercuri erau 85 de ajutoare în partea RAI pe care ni s-a permis să o curățăm.
Joi între 35 și 40 de ajutoare pentru sortare vineri între 30 și 35 de ajutoare pentru sortare și încărcare.
Pe lângă seniori, și oameni mai tineri, toți cu medii diferite, dar cu aceeași abordare - pentru asta ne angajăm -.





Rezultatul: 4 remorci pline cu mâncare din toată lumea.

Împreună cu Zending over Grenzen, aproximativ 180 de oameni lucrau în RAI.

Planificarea în avans și luarea în considerare a modului în care să organizăm cel mai bine acest lucru nu este o întâmplare de zi cu zi pentru noi. Prin urmare, suntem foarte încântați că totul a mers atât de bine, în afară de unele lucruri relativ minore. Rezultatul final este grozav, poate ajuta mulți oameni săraci din România.

Ne bucurăm că Fundația Zending over Grenzen din Almere ne-a ales ca partener pentru aceasta. Inca o data multumiri tuturor celor care ne-au ajutat. Fără ajutorul tuturor acestor oameni pur și simplu nu ar fi fost posibil.


Acum este rândul persoanelor de contact din România, mai întâi Imola și Csaba de la depoul din Breaza. Este o mare provocare să o distribui corect și corect către contactele lor din zona Breaza. Ei au experiență în acest sens și sunt cu atenție. Suntem foarte curioși de reacțiile oamenilor de acolo.

Camionul pe care l-am încărcat pe 22 mai a fost descărcat în Marghita joi, 30 mai.
Distribuția va începe în curând. Este ocupat la ferma, primii cartofi au fost deja recoltati!!




În Breaza s-a întâmplat și un dus de oameni care vin să ridice lucruri. Csaba a putut ridica și niște cartofi din Marghita. Este grozav că putem face toate acestea posibile.



Viorel a trimis și seria lui de fotografii cu o explicație, cei de la Haranglab au fost din nou mulțumiți de el. Anul trecut am primit o mașină de înghețată supracompletă de la Karwei de la Broek pe Langedijk. Viorel și Elena pot împărți acum ocazional înghețate în Deja.



Marin și Eniko de la Band au făcut și săptămâna trecută mese pentru copiii de acolo.



Henk Muller a împărțit, precum și multe alte activități.



Joszi si echipa sa din Tirgu Mures au trimis o serie de fotografii. Nu este nevoie de
nimic altceva 
xplicație că acolo este nevoie de ajutor.








Despre alte proiecte data viitoare.



Așa că miercurea viitoare vom încărca din nou și vor fi lucrări de colectare.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekly update 7/24

Weekly update 14/24

Weekly update 8/23