Weeklys update 35/24 Roemeens

Eu și Huibert ne-am întors din vacanța de plimbare bine organizată și distractivă în Bavaria. Am avut vreme frumoasă, o serie de etape au fost de-a dreptul provocatoare din cauza distanței și a diferențelor de înălțime. Cu toate acestea, am ajuns la final în fiecare zi fără probleme.

Acum am revenit la plasarea numeroaselor fotografii care au ajuns săptămâna trecută în albume. Contrastul este mare între prosperitatea de aici și realitatea pe care o înfățișează fotografiile din România.

Miercuri, voluntarii noștri au făcut destul de multe lucrări de colectare. Stocul este bine aprovizionat cu articole frumoase, utilizabile.

În timp ce cobora, Reghina din Ticău a intrat în contact cu o mașină care a circulat în fața ei și s-a oprit pe neașteptate. Ea însăși a fost rănită ușor, iar Opel Combo din Limmen a suferit daune semnificative. Ea caută o soluție, distribuția va fi oprită pentru o vreme.

Aici este linkul către fotografii.

Ultima data, Tirgu Muresul Joszi si-a depus fotografiile prea tarziu pentru editia precedenta. Era pentru că era ocupat cu organizarea taberelor de vară în Praid, cunoscută pentru mina de sare. Este întotdeauna plăcut să vezi copii cumpărând mâncare etc.

Aici este linkul către fotografii.

Henk Muller a luat de două ori un autobuz plin în Breaza. A fost foarte mulțumit de asta și a ajuns să aibă oameni săraci în multe locuri. Henk a mai avut o întâlnire cu urșii, s-a terminat cu bine.

Aici este linkul către fotografii.

Remorca pe care am încărcat-o în Broek op Langedijk pe 21 august a fost descărcată în Breaza vinerea trecută. De asemenea, motocicletele noastre sunt gata să iasă pe drum din 10 septembrie. Imola a trimis un album foto cu distribuția mărfurilor pentru aceasta.

Aici este linkul către fotografii.

Marin și Eniko de la Band au făcut și ei o treabă bună. Furnizarea de mâncare este și rămâne importantă, puteți vedea că îi face pe copii și pe bătrâni fericiți. Un stomac gol pentru că nu există nimic de mâncat acasă este foarte enervant. Casa este aproape gata pentru familia despre care am scris data trecută.

Aici este linkul către fotografii.






Viorel și Elena de la Deaj au făcut din nou mâncare, au copt pâine și au distribuit
mâncare. Viața este grea pentru acești oameni și copiii cresc în condiții care nu ar trebui să mai apară în 2024. Este păcat că politicienii nu acordă atenție acestui lucru, îmbunătățirile structurale sunt foarte greu de realizat fără sprijinul guvernului.

 Aici este linkul către fotografii.






Miercurea viitoare vom incarca pentru Marghita. La începutul săptămânii viitoare vom vedea ce altceva poate fi eliminat și unde.

Există mult interes pentru a participa la grătarul nostru în interior sau la întâlnirea confortabilă din depozitul din Broek op Langedijk, sâmbătă, 28 septembrie. Vă puteți înscrie până pe 8 septembrie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekly update 7/24

Weekly update 14/24

Weekly update 8/23