Weekly update 39/24 Roemeens

Marți seara am venit acasă din minunata excursie cu motocicleta pe care am făcut-o. Nu a fost prea mult timp de relaxare, miercuri am putut încărca o remorcă care era destinată Breaza. Erau destul de multe locuri de muncă de colectare și lucruri în „conductă”, deci multă organizare. Din păcate, camionul nu a sosit până la ora 15, așa că s-a dovedit a fi o zi lungă.

Iată link-ul către câteva fotografii.

Pregătirile pentru grătarul de sâmbătă seara trecută au început imediat și în zilele următoare. Din fericire, o serie de oameni au susținut acest lucru cu entuziasm și au reușit să transforme depozitul într-o sală de petrecere, aproape aș spune.


Henk Muller este ocupat ca întotdeauna să ajute oamenii. A mers și la Galați pentru a ajuta oamenii afectați de inundații de acolo. Au fost 4 morți și mulți oameni au pierdut totul.

Iată link-ul către fotografii.

Reghina din Ticau a primit o donatie pentru a cumpara alimente pentru oamenii mai saraci. Ea a luat repede asta și s-a apucat imediat de treabă.

Iată link-ul către fotografii.

Csaba si Imola din Breaza si-au facut din nou loc in depou, motocicletele noastre au fost din nou transportate. În curând, acolo vor fi trimise din nou cartofi și legume de la fermă. Unele se vor păstra pentru iarnă, este păcat că mai mulți oameni nu fac asta.

Iată link-ul către câteva fotografii.

Marin și Eniko de la Band își fac treaba exemplar, este bine că copiii primesc o masă acolo de două ori pe săptămână. Din ce în ce mai multe case sunt renovate, pas cu pas lucrurile se îmbunătățesc acolo.

Marin și Eniko Band

Viorel și Elena au reluat îngrijirea după școală și au oferit hrană persoanelor fără
adăpost din Târgu Mureș. Viorel ar dori, de asemenea, să construiască din nou case pentru câteva cazuri grave. Mai sunt multe de făcut în aceste tipuri de cartiere, ca să spunem ușor.

Iată link-ul către fotografii.


Joszi din Tirgu Mures a trimis si o serie draguta de fotografii, minunat ca sunt astfel de oameni care vor sa faca aceasta treaba.

Iată link-ul către fotografii.

Am încheiat cu bine săptămâna cu un grătar frumos, confortabil și bine vizitat în depozit. Eram puțin îngrijorați dinainte că totul va ieși bine, dar din fericire acest lucru nu era necesar.

 Iată link-ul către fotografii.

Marți este prima lucrare de colectare, iar miercuri vor mai fi câteva, exact când vom încărca o mașină. Aceasta i se va da destinația Marghita.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekly update 7/24

Weekly update 14/24

Weekly update 8/23