Weekly update 30/24 Roemeens.

Am avut puțin timp să-mi revin din călătoria noastră în România. Luni, mesajele WhatsApp și apelurile telefonice au început imediat să sosească. Din fericire, poți aranja multe din spatele unui birou. De asemenea, este important să avem voluntari pe care îi puteți apela dacă trebuie făcut ceva în plus.

Luni a trebuit să fie descărcată o remorcă completă care a livrat lucruri către Broek op Langedijk. Marți, de la Wormerveer a venit în mod neașteptat o muncă importantă de colectare. Și joi, dar din centrul țării. Totul a mers bine, stocul nostru a fost completat cu articole frumoase. În principal comestibil, acesta este cel mai necesar.

Miercuri a venit familia Kempf din Germania, împreună cu Jorg Bredderman, acești oameni fac multe pentru oamenii din Ucraina de ani de zile. Acum, în aceste vremuri mizerabile de război, ei merg mai mult. Intenția a fost să le pună la dispoziție circa 10 paleți cu alimente. Pentru că am primit atât de multe în ultimul moment, a devenit un trailer complet. Desigur, s-a vorbit mult despre cum și de ce pentru asta. Cred că toți cei implicați au avut un sentiment pozitiv despre asta. Ca de multe ori, un pastor al unei biserici este implicat în distribuire și o parte din aceasta merge către soldații din prima linie. Ei își riscă viața și aprovizionarea cu alimente este, din păcate, insuficientă chiar și pentru acești oameni.

Iată link-ul către fotografii.

Când camionul este gol, se duce la Attila de la ferma din Marghita și ia o încărcătură plină de cartofi, legume și de data aceasta și niște făină. Aceasta se întoarce la pastorul din Ucraina. Desigur, este grozav că putem ajuta să facem acest lucru posibil.

Au fost și niște slujbe de ridicare miercuri, așa că a fost o zi bine petrecută. Wim Bos de la Weesp ne-a contactat și a avut o întrebare. Wim are un prieten în România pe care îl cunoaște de multă vreme și care face o treabă bună așa cum arată experiențele sale. Întrebarea era dacă îi poate da lui Daniel numărul meu de telefon în cazul în care am putea oferi ceva pentru proiectele lui.

Rezultatul a fost că acest bărbat și soția lui au condus de la Lunteren cu un Mercedes buz vinerea trecută. O rundă extinsă de prezentări a dezvăluit că a lucrat în Olanda de mult timp și că vorbește bine olandeză. Cunoaște mulți oameni care îl ajută în munca sa de evanghelizare și ajută oamenii săraci. Un tip grozav cu o inimă mare și referințe bune. Împreună i-am încărcat autobuzul, după care a plecat la o adresă temporară în Lunteren, Jan Hardeman de la firma de construcții cu același nume. Împreună cu altcineva care are și un camion mic, au plecat în acea seară spre Corpinis, un sat de lângă Sebeș.

Aici este linkul către fotografii.


Marin și Eniko de la Band au muncit din nou mult, din fericire Eniko gătea din nou cina.

Aici este linkul către fotografii.

Henk Muller a distribuit din nou și acum se află la Paris. Împreună cu fiica lui și un grup de alții, vor evangheliza acolo în timpul Jocurilor Olimpice de acolo.

Aici este linkul către fotografii.

Regina din Ticau a facut o tabara de vara si a trimis fotografii cu ea.

Aici este linkul către fotografii.

Csaba din Breaza a putut colecta din nou făină pentru diversele proiecte de coacere a pâinii. Attila a fost și la moara Europan din Sărmășag și a adunat câteva tone care vor merge în Ucraina prin Bredderman. O parte din grâul din recolta fermei din 2024 va fi măcinat și la Europan pentru făină pentru proiectele de coacere a pâinii. La Breaza au venit si sa adune marfa din nou, merge la nesfarsit.

Aici este linkul către fotografii.

Viorel și Elena au făcut și au distribuit din nou mâncare. Ei nu stau nemișcați, dar fac
diferența.

Aici este linkul către fotografii.








Apoi știri despre grătarul nostru anual, din păcate acest lucru nu poate avea loc pe 3 august. Un procent prea mare dintre persoanele care vin să ajute în fiecare săptămână sunt în vacanță sau au alte preocupări. O vom muta pe 28 septembrie, din cauza sosirii toamnei, va fi un eveniment indoor. Cel mai probabil, la locația noastră de pe Dulleweg din Broek op Langedijk, vă vom ține la curent.

Miercurea viitoare, 31 iulie, vom încărca o remorcă care va fi destinată Marghitei.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekly update 7/24

Weekly update 14/24

Weekly update 8/23