Update 41/24 Roemeens

Luni, 7 octombrie, a ajuns la Breaza remorca pe care am incarcat-o miercuri, 25 septembrie. Deci, acest lucru a durat mai mult decât media. Din fericire, nu au fost probleme și au reușit să folosească conținutul. Distribuția a fost imediat preluată și destinatarii au fost din nou mulțumiți de ea.

Iată link-ul către fotografii.

Marți, 8 octombrie, motocicleta lui Rob și a mea s-au întors din România. Rămâne doar amintirile minunate din minunata noastră vacanță cu motocicleta.

În aceeași zi, în Marghita a ajuns și remorca pe care o încărcăm în Broek op Langedijk pe 2 octombrie. Timpul de călătorie pentru acesta a fost, prin urmare, mai scurt decât media. Și acolo, mărfurile ajung la oameni care le pot folosi. Adesea împreună cu cartofi și legume.

Aici este linkul către fotografii.

Miercuri, 9 octombrie, am putut începe cu un grup de aproximativ 20 de voluntari. Camionul pe care urma să îl încărcăm pentru Breaza a sosit la timp. Totul a decurs fără probleme și era ceva de făcut pentru toată lumea. Am reușit să încheiem o zi frumoasă.

Aici este linkul către fotografii.

Joszi din Tirgu Mures a trimis fotografii si o mica explicatie despre o cabana prabusita in mahalaua de acolo. O familie a devenit fără adăpost și a mai rămas puțin din lucrurile lor slabe, din fericire nu au fost victime.

O femeie cu șase copii locuiește într-o colibă ​​fără ferestre și ușă.

Am fost în acest cartier de câteva ori și știu cum este acolo. Nu găsesc cuvintele potrivite pentru asta, dar condițiile în care trăiesc mulți dintre acești oameni sunt foarte proaste. Întrebarea pentru noi este: ați dori să ne ajutați să achiziționăm materiale de construcție pentru ca aceștia să își construiască o nouă reședință? Voi primi luni o declarație cu aceste costuri.

Aici este linkul către fotografii.

Am primit, de asemenea, reportajul foto cu gătitul alimentelor și activitățile din jurul acesteia. Din fericire, vremea este încă bună în România, dar vremea se poate schimba în toamnă și iarna se apropie rapid.

Aici este linkul către fotografii.

Henk Muller este ocupat ca întotdeauna cu totul și și-a trimis fotografiile și explicațiile.

Aici este linkul către fotografii.

Marin și Eniko de la Band sunt ocupați să gătească mâncare în fiecare săptămână, un program grozav care este util multor copii și vârstnici. Ei își construiesc și o casă.

Aici este linkul către fotografii.

Viorel și Elena de la Deaj își fac și ei treaba și oferă ajutor multora. Construcția unei case din lemn a început în Haranglab și ne solicită ajutor la achiziționarea de materiale de construcție.

Aici este linkul către fotografii.

Campania de colete este în plină desfășurare, comenzile au fost plasate, așa că acum suntem în perioada de așteptare pentru a vedea dacă livrarea va reuși conform acordului. E plăcut să vezi că înregistrările pentru a veni și a ajuta la împachetare au început deja. Vă mulțumesc foarte mult pentru asta.

Vom încărca din nou pentru Breaza miercuri.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekly update 7/24

Weekly update 14/24

Weekly update 8/23