Weekly update 36/24 Roemeens

De data aceasta mai întâi un mesaj despre vreme, am citit mesajul de mai jos pe un site de știri din România.

Vara lui 2024 a fost oficial cea mai caldă înregistrată vreodată în România. Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat că vara anului 2024 a fost cea mai caldă din istoria Serviciului Naţional de Meteorologie, agenţia care măsoară fenomenele climatice din România.

Fechet a indicat că, pe lângă temperaturile record, se înregistrează și evenimente meteorologice extreme din ce în ce mai severe.

„Directorul general al Serviciului Național de Meteorologie tocmai mi-a spus că a finalizat calculele pentru vara trecută și că putem declara vara anului 2024 ca fiind cea mai caldă vară din istoria măsurătorilor ANM, la fel ca fiecare lună a acestei veri. toate înregistrările din ultimii 100 de ani, deoarece efectuăm măsurători la ANM de 120 de ani”, a spus ministrul.

Pe lângă temperaturi ridicate și valuri de căldură prelungite, vara în România a adus și ploi.

Miercuri, 4 septembrie, am reușit să punem cap la cap un alt transport foarte frumos pentru Marghita. Camionul a sosit după prânz pentru a putea face pregătirile necesare la orele dimineții. Nu au fost multe locuri de muncă de ridicare de data asta. Totul a mers bine, depozitul nostru începe să arate mai multe locuri goale. Avem încredere că adăugarea necesară se va face din nou. Erau destui oameni care să ajute din nou.

Iată link-ul către fotografii.

Opel Combo de la Reghină a fost reparat surprinzător de rapid, așa că nu a existat nicio stagnare în distribuția mărfurilor. 

Iată link-ul către fotografii.

Gerrit van der Starre de la fundația Emeth a creat un newsletter despre activitățile din Ticău și împrejurimi.

Iată link-ul către newsletter.



Marin de la Band a trimis și fotografii cu mesele oferite. Separat, am primit un videoclip despre moartea unui tată dintr-o familie săracă. Merita vazut.

Iată link-ul către fotografii.


Deci acesta este videoclipul, doar faceți clic pe el și îl puteți vedea.

Henk Muller a călătorit din nou și ne împărtășește acest lucru prin fotografiile sale cu o explicație.

Aici este linkul către fotografii.

Joszi din Tîrgu Mures a trimis si cateva fotografii cu taberele de vara pe care le-a sustinut. Data trecută a trimis câteva fotografii imediat după termenul limită.

Aici este linkul către fotografii.

Aseară a venit un serial din săptămâna trecută. Cred că vorbesc de la sine și oferă o perspectivă frumoasă asupra modului în care funcționează lucrurile acolo.

Aici este linkul către fotografii.

Csaba din Breaza s-a ocupat cu distribuirea marfurilor de la depoul din Breaza. La fel ca să ne dăm seama de tot felul de lucruri pentru noi care sunt importante pentru asistența noastră.

Viorel și Elena își continuă activitățile în fiecare săptămână, odihnindu-se puțin. De data aceasta ajutând și cu echipamentul școlar pentru copii. Noul sezon începe din nou.

Aici este linkul către fotografii.







Întâlnirea care include grătar pentru voluntari și simpatizanți din Broek op Langedijk din 28 septembrie va fi un adevărat eveniment. Așteptăm peste 80 de invitați, ne bucurăm să îi cunoaștem pe toți acești oameni.

Nu va fi nicio postare nouă pe acest blog săptămâna viitoare, așa că voi omite să o scriu. Motivul este vacanța noastră cu motociclete, cu 6 participanți din Olanda și 4 din România. Acum puteți vorbi despre o tradiție anuală, de data aceasta punctul cel mai îndepărtat este Budva din Muntenegru. Jan Valk este și el participant. Jan a fost în clasă de ani de zile și a organizat multe excursii cu motocicleta de-a lungul anilor. Când ne-am convenit în cadrul grupului despre destinație, Jan a creat rutele inclusiv descrierea. O lucrare bună, dacă doriți să o vedeți, puteți da clic pe linkul de mai jos. Includem si o vizita la ferma din Marghita.

Iată link-ul către această descriere.

Următorul camion îl vom încărca pe 25 septembrie. Dacă primesc mesaje importante, le partajez în aplicația de grup.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekly update 7/24

Weekly update 14/24

Weekly update 8/23